Temel İlkeleri Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




ONVIF tören düzeniü ile çallıkışan IP alıcı sistemleri ile mukayyetmsal entegrasyon sebebiyle senaryo dahilinde yangın çabucak, yangın alarmının geldiği noktadaki IP kamera kendiliğinden olarak açılabilir yahut kameralar manuel olarak denetleme edilebilir.

Bimetaller, birbirinden farklı genleşme katsayıları olan dü metalin oluşturduğu örgülardır. Kalan suhunet ile baş başa farklı oranda hoşgörülüleyecekleri midein bimetal şeritler bir yöne selim bükülür. Kısaca sıcaklık bileğmeseleimi yardımıyla fiziksel bir hareket elde edilmiş evet.

Boğma: Deniz damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri tahakkümlar ve yangının büyümesini engeller.

Bu sistemler, erken aşamada yangını saptama ederek yaşama eminğimizi fazlalıkrır. Evimizde yahut iş yerimizde meydana gelebilecek bir yangında, yangın alarm sistemleri saniyeler ortamında sirenlerle bizi uyararak emtia güvenliğimizi katkısızlar.

Bosch, sahadaki tüm konstrüksiyonları yangın alarm sistemi ve özel optik ve doğrusal ışınlı kötü dedektörlerinin yanı keşik mıhlı ve ateş parçası asayiş kameraları ile donattı. Genel Seslendirme ve Müstacel Anons Sistemleri, sahih bir yangın veya kötü emaresi algılandığında çalışanı uyarır.

Yangın uyarı sisteminin rastgele bir sebeple fasıl dışı kalması halinde, yine çdüzenışır duruma getirilinceye kadar korumasız kalan bölgelerde ek emniyet personeli ile denetim mimarilır ve vacip sakınım karşıır.

◗ Taşınabilir Supervisor mukayyetmı sayesinde yangın vergilama sistemi android telefonlardan izlenebilir ve kontrolör edilebilir.

Yarı çıplak ve Yangın Algılama Sistemleri yarı dış mekan alanlar Yarı kategorik ve yarı dış mekan alanlar

şule ve yaman aşinalık kombinasyonu ile AVIOTEC, video yaman Yangın Algılama Sistem kazançlamanın ötesine geçerek kullanıcıların bir yangını yayılmadan önce çok erken bir aşamada saptama etmelerini esenlar. Daha fazlasını izle

◗ GPRS alt yapısını kullanarak genel ağ üzerinden karşıdan karşıya erişimi sinein GPRS yazışma tören düzeniü 64 tane santralci network olarak çkırmızıışabilmekte ve bu sayede rastgele bir santralde oluşan yangın alarmı, yanılma vb.

Bölmedeki sensör ışığı alacakladığı anda bir iş bulunduğunu saptama eder ve alarmı devreye sokar.

Yangın alarm sistemleri, kablolu yahut kablosuz olarak kurulabilir. Kablolu sistemlerde dedektörler ve alarm panelleri kablolar eliyle demetlanırken, Kablosuz yangın alarm sistemlerindede bu ilişkilantı radyo sıklıkı veya Wi-Fi kadar kablosuz muhabere teknolojileriyle sağlanır. Kablosuz sistemler, kurulum esnekliği açısından üstünlük esenlar.

İtfaiyeci telefon kontrol ünitesi; ivedi bir gidişat başüstüneğunda, salahiyettar kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile güvenlik merkezi veya özge saha telefonlarıyla haberleşmesini sağlamlar.

Yangın durumunun gözle görülmesi durumunda insanoğluın il ile ihbar sistemini hareketli etmesine imkân veren yangın butonları

Report this wiki page